Excursió a la Sagrada Família

Actividades Centro de Dia

Excursió a la Sagrada Família

Aquest mes hem realitzat una excursió a la Sagrada Família, un dels llocs més emblemàtics de Barcelona i declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.

Per què visitar la Sagrada Família?

És una de les últimes construccions de Gaudí més conegudes. En la visita podràs gaudir dels diferents espais i representacions bíbliques.

Res més arribar, en l’entrada, podem contemplar la Façana de la Passió que pretén representar el patiment de Jesús durant la Crucifixió. Si continuem amb la resta de les façanes, podrem trobar la Façana del Naixement i la de la Glòria, en aquestes trobem altres representacions d’escenes bíbliques importants.

Si passem a l’interior de la Sagrada família, podem contemplar les diferents columnes que formen la construcció. Aquestes columnes es van elaborar amb la intenció de parer un arbre.

En la part interior també podem observar l’absis, el claustre del Rosari i altres espais com la Tomba de Gaudí i la Sagristia Ponent.

És una visita en la qual tots els nostres usuaris han gaudit molt de cadascun dels racons màgics que ofereix la Sagrada Família.

Com arribar a la Sagrada Família?

Per a desplaçar-te fins a la Sagrada Família, comptes amb diferents opcions ja que aquesta molt ben comunicat. Pots desplaçar-te mitjançant metre amb la línia 2 i 5, però també pots anar amb autobús amb diferents línies com 19,33,34,44.

L’accés general és per la façana del Naixement, al carrer de la Marina 41.

Laura Vericat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

×