Blog

Blog Dia Actiu

Sense categoria

El centre de dia al Museu etnològic

El museu compta amb tecnologia multimèdia i activitats interactives que permeten als usuaris aprendre i gaudir d’una forma més dinàmica i participativa. També es poden escoltar històries fascinants i conèixer els costums i tradicions d’altres cultures.

Sense categoria

El centre de dia al Museu d’Arqueologia de Catalunya

Aquest museu compta amb una gran varietat d’exposicions que permeten conèixer la història i la cultura de Catalunya des de la prehistòria fins a l’època medieval.

Durant la visita, els usuaris poden gaudir d’un recorregut guiat pel museu, coneixent les diferents sales i exposicions. Es poden admirar les peces arqueològiques més importants del territori.

Sense categoria

Centre de dia al Monestir de Pedralbes

Aquest monestir és un lloc històric i cultural de gran importància a Barcelona i compta amb una rica història i bella arquitectura.

Durant la visita, els usuaris poden gaudir d’un recorregut guiat pel monestir, coneixent la història d’aquest lloc i admirant els seus detalls arquitectònics. També es poden visitar els claustres, les esglésies i les capelles, així com la sala d’exposicions, on es mostren obres d’art i objectes històrics.

Sense categoria

Taller de mones al centre de dia

Durant el taller, els usuaris poden aprendre a fer la seva pròpia mona, utilitzant diferents decoracions. Es poden preparar mones de diferents grandàries i formes, i els usuaris poden personalitzar-les segons els seus gustos i preferències.

A més de ser una activitat divertida, fer bufones pot ser beneficiós per als usuaris d’un centre de dia, ja que els permet desenvolupar habilitats motores fines i coordinació rajo-ull. També poden aprendre sobre la cultura i les tradicions culinàries de la regió.

Una vegada que les mones estiguin llestes, els usuaris poden gaudir de la seva creació i compartir-les amb els altres membres del centre de dia.

carnaval dia actiu Sense categoria

Carnaval al centre de dia

En un centre de dia, la celebració del carnestoltes pot ser una activitat molt divertida i emocionant per als usuaris i el personal.

Per a la celebració, es pot decorar el centre amb globus, serpentines i disfresses acolorides. Els usuaris poden portar les seves pròpies disfresses o es poden proporcionar alguns en el centre. També es poden preparar màscares i pintures per a la cara perquè els usuaris puguin personalitzar el seu abillament.

En general, la celebració del carnestoltes en un centre de dia pot ser una activitat molt emocionant i divertida per als usuaris i el personal. A més de fomentar la diversió i l’entreteniment.

Sense categoria

Centre de dia al Museu Picasso

Aquest museu compta amb una gran col·lecció d’obres del famós artista Pablo Picasso, considerat un dels més importants del segle XX.

Durant la visita, els usuaris poden gaudir d’un recorregut guiat pel museu, coneixent les diferents sales i exposicions. Es poden admirar les obres de Picasso més importants, com a pintures, dibuixos, escultures i molt més.

centre de dia mnac Sense categoria

El Centre de Dia va al MNAC

A Dia Actiu, visitem amb els usuaris del centre l’emblemàtic Museu Nacional d’Art de Catalunya, on vam poder apreciar l’art des d’una nova perspectiva.

Us deixem les fotos a continuació:

Nens i persones grans

Taller de Mones amb nets

A Dia Actiu vem celebrar la Pasqua amb un taller de Mones de xocolata. En aquest cas, una acció compartida amb els usuaris i els seus nets. Així, vam poder unir les activitats entre les persones grans i els seus nets, en un taller de Mones de Pasqua. Us deixem les fotos a continuació:

SEGUIR LLEGINT
×